De Harley Owners Group Rally kiest voor Kroatië in 2025

Er zijn maar weinig merken waar het groepsgevoel zo sterk leeft als bij Harley-Davidson. Aan evenementen om deze samenhorigheid te vieren is dan ook geen gebrek. De Harley Owners Group (H.O.G.) Rally vormt hiervan één van de hoogtepunten in Europa. Elk jaar trekt de karavaan naar een nieuwe bestemming, en in 2025 is Kroatië het decor voor dit spektakel. Dit wordt inmiddels de 31ste editie!

Hoewel het nog even duurt, vereist een roadtrip naar Kroatië misschien wat planning. Van 12 tot 15 juni 2025 verwacht Harley-Davidson je in Medulin, Kroatië, gelegen op het schiereiland Istrië aan de Adriatische Zee. Ik kan je alvast verzekeren: de kustlijn van Kroatië is een waar genot om langs te slingeren op de motor. Vanuit België is het ongeveer 15 uur rijden. Vermijd de snelwegen en kies voor de binnenwegen door Oostenrijk en Slovenië; ook daar zijn de routes prachtig en van uitstekende kwaliteit.

Ter plaatse kun je genieten van drie avonden met live muziek, de Harley-Davidson line-up voor 2025 ontdekken en nog veel meer. Een complete belevenis die een ideaal doel vormt voor een onvergetelijke roadtrip.

Hou de website van Harley-Davidson in de gaten voor meer informatie over de H.O.G. Rally. Geniet nu alvast van enkele plaatjes die daar geschoten zijn om ons warm te maken. 

Tekst: Charly de Kinderen

Foto's: Harley-Davidson

Geschreven op 10 september 2024
© Motoren & Toerisme