Expo: Baanbrekers in het Concertgebouw van Brugge

Wie regelmatig Motoren en Toerisme leest, kent ongetwijfeld onze fotografe Trui Hanoulle al. Zij reisde de voorbije jaren de wereld rond, op zoek naar baanbrekende vrouwen. Vrouwen jong en oud, met straffe jobs en nog straffere verhalen. Benieuwd? Binnenkort kan je de portretten en verhalen zelf gaan bewonderen in het Concertgebouw van Brugge. 

De tentoonstelling 'Baanbrekers' loopt van 9 november 2024 tot 2 februari 2025 in het Concertgebouw van Brugge. Met vierendertig grote prints, drie audio-verhalen en een video neemt Trui je mee in de leefwereld van haar straffe vrouwen, een groot aantal van hen zijn ook motorrijder.

Op zondag 17 november 2024 om 17u vindt de vernissage plaats. Dan gaat Trui in gesprek met Gaea Schoeters, haar reiscompagnon en gevierd auteur. Ben je motorrijder en gebeten door reizen en straffe verhalen? Ga dan zeker langs. De vernissage bijwonen is gratis. Hier kan je inschrijven.

Rondleidingen voor motorrijders

Ben je vooral geïnteresseerd in de inspirerende verhalen van de motorrijdsters? Goed nieuws! In samenwerking met Motoren en Toerisme organiseert Trui twee begeleide rondleidingen, exclusief voor motorrijders. Bereid je voor op een gepassioneerde en persoonlijke vertelling door Trui, en geniet achteraf van de kans om bij te praten met de redactie van Motoren en Toerisme.

  • Wanneer?
    Zondag 15 december. Er zijn twee rondleidingen, om 14u en om 16u.

  • Wat kost dat
    9 euro per deelnemer

  • Gratis cadeautje!
    Elke deelnemer krijgt een Motoren en Toerisme magazine, om thuis nog wat na te genieten van de verhalen van Trui.

Exclusieve rondleiding voor motorrijders op zondag 15 december

Geschreven op 17 oktober 2024
© Motoren & Toerisme