Motorsport LIVE: 26-27 oktober 2024

Met de MotoGP het winteruur in!

Jaren geleden zat het volledige motorsportseizoen er rond deze tijd al even op en waren de chroniqueurs van de verschillende disciplines al volop de laatste hand aan het leggen aan hun jaarboeken. Anno 2024 is dat niet meer zo en mogen we ons nog enkele weken op motorsport-actie van de bovenste plank verheugen. Of toch als het op MotoGP aankomt. Nog drie GP's telt het seizoen te beginnen met die van Thailand van komend weekend. In die drie GP-weekends moeten nog zes wedstrijden - drie Sprints en drie GP's - verreden worden en vallen er maximaal nog 111 punten te verdelen. Het verschil tussen WK-leider Jorge Martin en naaste achtervolger Francesco Bagnaia bedraagt nu 20 punten. Het is een in sport-journalistieke kringen een cliché, maar het kan dus nog alle kanten uit.

In de Moto2 valt de beslissing over het kampioenschap hoogstwaarschijnlijk dit weekend en wordt de Japanner Ai Ogura (MT Helmets-MSI) wellicht de nieuwe wereldkampioen.

Meer nieuws en tussenstanden op www.motogp.com 

Opgepast! Dit weekend, tijdens de nacht van zaterdag op zondag gaat het winteruur in en dus vindt de MotoGP-race een uurtje later dan vorig jaar plaats!

Motorsport LIVE: 26-27 oktober

MotoGP - GP van Thailand

Zaterdag 26 oktober

10:00-11:00                MotoGP sprintrace – LIVE via Auvio.be

Zondag 27 oktober

06:00                          Moto3 race – LIVE via Auvio.be

07:20                          Moto2 race – LIVE via Auvio.be

09:00                          MotoGP race – LIVE via Auvio.be

 

Tekst: BJ

Foto: KTM Media Library/Polarity Photo-Rob Gray

Geschreven op 24 oktober 2024
© Motoren & Toerisme