Royal Enfield One Ride

Heb je zondag 22 september nog vrij? Dan heeft Royal Enfield een leuke activiteit voor je in petto – met een kleine kanttekening weliswaar.

Binnen enkele dagen is het zover: Royal Enfield verzamelt motorrijders uit 50 landen in meer dan 500 steden voor een zondagsrit. Sinds de start in 2011 is dit jaarlijkse evenement uitgegroeid tot een symbool van verbondenheid onder Royal Enfield-eigenaren.

De ritten vinden tegelijkertijd plaats in steden over de hele wereld, van de bruisende straten van Mumbai tot de serene landschappen van Toscane, en van de metropolen in de Verenigde Staten tot de schilderachtige wegen in Australië.

In België zijn er routes gepland vanaf diverse Royal Enfield-dealers naar de centrale vertrekplaats De Gavers in Geraardsbergen (Onkerzelestraat 280, ingang A). Van daaruit worden er twee lussen gereden: één in de voormiddag en één in de namiddag.

Er is echter één belangrijke kanttekening: om mee te mogen rijden, moet je een Royal Enfield bezitten. Misschien is het dus tijd om die nieuwe Himalayan 450 eens te overwegen…

Meer informatie over het evenement vind je hier.

Vergelijkingstest met A2-allroads

De Royal Enfield Himalayan 450 heeft z'n sporen verdiend.

Geschreven op 10 september 2024
© Motoren & Toerisme